SZÁLLÍTÁSI ÜGYELET
0-24 óráig:
+36 88 562 445
+36 20 9353 053
“...Ilyen az ember. egyedüli példány.
Nem élt belőle több és most sem él,
S mint fán se nő egyforma két levél,
A nagy időn se lesz hozzá hasonló.”
Kosztolányi Dezső: Halotti beszéd

Cégünk többszöri névváltoztatás után közel 1 évtizede vette fel a „Glória” nevet. Veszprémben és Balatonalmádiban működtetünk irodákat.

A megye egész területén és az ország bármely részén, ahol lehet vállalunk temetést valamint szállítást.

Tevékenységünket folyamatosan bővítjük, olyan dolgokat is elvégzünk és elintézünk, ami nem tartozik feltétlenül  a profilunkba, de tudjuk, hogy abban a helyzetben amivel hozzánk fordulnak mindenféle segítségre szükség van. Szolgáltatásunk arra is kiterjed, hogy egyeztetünk a temetőkkel az egyházakkal és a polgári szertartást végző személyekkel. Anyakönyveztetünk, szükség esetén beszerezzük az ÁNTSZ engedélyeket. Nem csak felvesszük a koszorú, sírcsokor és egyéb kegyeleti virágokra a rendelést, de mi is készítjük el őket. Munkatársaink rendkívül empatikusak, segítőkészek, tudják ez mennyire fontos az adott helyzetben. Jól kvalifikáltak, ismerik a törvényi előírásokat, több éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek.

Sok kérdés merülhet fel önökben egy haláleset során, mit tegyek, hová forduljak. Honlapunkkal ezért próbálunk segítséget nyújtani.

Kérjük nézzék meg a különböző menüpontokat amelyek rávilágítanak a tisztázandó dolgokra.

Egyéb ügyekben hívják valamelyik irodánkat, ahol készséggel állunk rendelkezésükre.

Munkánkkal olyan minőséget és támaszt kívánunk nyújtani önöknek, amely megengedi, hogy az ügyintézés és a bürokrácia útvesztőjében, legyen idejük szerettük gyászolásában elmélyedni.

Tisztelettel:

Kálló Ilona
cégvezető